Msze Święte

- o godz.: 8.00, 9.30, 11.00, 12.30 i 18.00

W dni powszednie:

- o godz.: 8.00 i 18.00

Parafia Rzymskokatolicka pw. Objawienia Pańskiego, Poznań - Ławica, ul. Miastkowska 128/132, 60-183 Poznań

Informacje

Z bólem informujemy, że 26 października br. odszedł od nas śp. Ksiądz Kanonik Andrzej Grzegorzewicz, który od 2014 roku posługiwał w naszej parafii.

Uroczystość pogrzebowa odbyła się 29 października.

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie !

Sprawozdanie z akcji

Parafia » Grupy duszpasterskie » Parafialne Koło Caritas » 2012 »

Parafialny Zespół Caritas składa serdeczne Bóg zapłać za państwa włączenie się do tegorocznej akcji „zeszyt”. Dzięki państwu pomocy udało się nam w tym roku przygotować wyprawki szkolne dla 80. dzieci. Wyprawki szkolne zostały przygotowane z uwzględnieniem tego, na którym etapie edukacji szkolnej znajdują się dzieci. Chcielibyśmy w tym miejscu szczególnie podziękować pewnemu małżeństwu, które zrezygnowało ze zwykłych prezentów ślubnych i zdecydowało się poprosić swoich gości weselnych o przyniesienie przyborów szkolnych. Zebrane przybory przekazali naszemu parafialnemu zespołowi Caritas. Wszystkim ofiarodawcom składamy raz jeszcze serdeczne Bóg zapłać!