Msze Święte

W niedziele:

- o godz.: 8.00, 9.30, 11.00, 12.30 i 18.00

Od poniedziałku do soboty:

- o godz.: 8.00 i 18.00

Parafia Rzymskokatolicka pw. Objawienia Pańskiego, Poznań - Ławica, ul. Miastkowska 128/132, 60-183 Poznań

Informacje

W związku ze stanem pandemii przypominamy, że czas Spowiedzi i Komunii św. wielkanocnej trwa do niedzieli Najświętszej Trójcy, która w tym roku przypada 30 maja. Okazja do Spowiedzi św. jest codziennie od godz. 7.40 do 7.55 i od godz. 17.30 do 17.55.

Sprawozdanie z akcji

Parafia » Grupy duszpasterskie » Parafialne Koło Caritas » 2012 »

Parafialny Zespół Caritas składa serdeczne Bóg zapłać za państwa włączenie się do tegorocznej akcji „zeszyt”. Dzięki państwu pomocy udało się nam w tym roku przygotować wyprawki szkolne dla 80. dzieci. Wyprawki szkolne zostały przygotowane z uwzględnieniem tego, na którym etapie edukacji szkolnej znajdują się dzieci. Chcielibyśmy w tym miejscu szczególnie podziękować pewnemu małżeństwu, które zrezygnowało ze zwykłych prezentów ślubnych i zdecydowało się poprosić swoich gości weselnych o przyniesienie przyborów szkolnych. Zebrane przybory przekazali naszemu parafialnemu zespołowi Caritas. Wszystkim ofiarodawcom składamy raz jeszcze serdeczne Bóg zapłać!