Msze Święte

W niedziele:

- o godz.: 8.00, 9.30, 11.00, 12.30, 18.00
Od poniedziałku do soboty:

- o godz.: 8.00 i 18.00

Parafia Rzymskokatolicka pw. Objawienia Pańskiego, Poznań - Ławica, ul. Miastkowska 128/132, 60-183 Poznań

Zapraszamy

Ksiądz Patryk Mazur odprawi w naszej parafii Mszę św. sekundycyjną w niedzielę 4 czerwca o godz. 12.30, a Ksiądz Jakub Drosik w niedzielę 11 czerwca o godz. 12.30.

Sprawozdanie z akcji

Grupy duszpasterskie » Parafialne Koło Caritas » 2012 »

Parafialny Zespół Caritas składa serdeczne Bóg zapłać za państwa włączenie się do tegorocznej akcji „zeszyt”. Dzięki państwu pomocy udało się nam w tym roku przygotować wyprawki szkolne dla 80. dzieci. Wyprawki szkolne zostały przygotowane z uwzględnieniem tego, na którym etapie edukacji szkolnej znajdują się dzieci. Chcielibyśmy w tym miejscu szczególnie podziękować pewnemu małżeństwu, które zrezygnowało ze zwykłych prezentów ślubnych i zdecydowało się poprosić swoich gości weselnych o przyniesienie przyborów szkolnych. Zebrane przybory przekazali naszemu parafialnemu zespołowi Caritas. Wszystkim ofiarodawcom składamy raz jeszcze serdeczne Bóg zapłać!